Felejthetetlen élmények a Maldív-szigeteken: Anantara Dhigu Maldives

Csodálatos nyaralást tervezel a Maldív-szigeteken? Amennyiben minden szempontból kitűnő szállást keresel, érdemes megnézni az Anantara Dhigu Maldives hotel szuper ajánlatait.
Felejthetetlen élmények a Maldív-szigeteken: Anantara Dhigu Maldives

Csodálatos nyaralást tervezel a Maldív-szigeteken? Amennyiben minden szempontból kitűnő szállást keresel, érdemes megnézni az Anantara Dhigu Maldives hotel szuper ajánlatait.

Az Anantara Dhigu Maldives nevezetű hotel egészen pontosan a Dhigufinolhu-szigeten található, amely körülbelül 35 percre van gyorshajóval a Male repülőtértől. Számos különböző szórakozási és programlehetőségekkel rukkol elő a személyzet, így családoknak, gyermekeknek és baráti csoportoknak is maximálisan élvezhető lehet az itt töltött idő. Gyönyörű helyen, csodaszép természeti környezetben található ez az öt csillagos hotel, amely elsőosztályú kiszolgálással és barátságos vendéglátással büszkélkedhet.

110 szoba közül lehet választani, valamint eltérő felszereltségű és típusú villákat is foglalhatunk, mint például: Sunrise Beach Villa, Sunset Beach Villa, Sunrise Water Suite, Sunset Water Suite, Sunset Pool Villa, 2 Bedroom Anantara Familien Pool Villa (ez gyakorlatilag két Sunset Pool Villát jelent, amelyeket egy terasz köt össze).

A mesés tengerparti panorámák mellett az étkezés is igencsak színvonalasnak mondható. A Fushi Café fő étterem és három másik a’ la carte étterem kitűnő kulináris élményeket nyújtanak, amelyek a tengeri ételektől kezdve az ázsiai, nemzetközi vagy olaszos ízeken át szinte mindent kínálnak. Ráadásul a medencebárokban üdítő és friss koktélokat is választhatunk egy-két finomság mellé. A hotel a medencék tekintetében is exkluzív helynek tekinthető, ahol kényelmes napágyakban pihenhetjük ki a mozgalmas hétköznapokat. Emellett pedig rendszeres esti szórakozásra is lehetőség nyílik a vendégek számára, így minden nap azt tehetjük itt, amihez csak éppen kedvünk támad.

A luxus szálloda természetesen a fitneszről és a wellnessről is gondoskodik, példának okáért használhatjuk a fitnesz-központot, teniszezhetünk, tollas labdázhatunk, asztaliteniszezhetünk, kajakozhatunk, vagy éppen kipróbálhatunk pár extrém vízi sportot is. Természetesen búvárkodásra is van lehetőség, mégpedig a szálloda saját búváriskolája által igénybe vehetjük a különböző búvártanfolyamokat és merülési programokat. Az Anantara Spa professzionális kezeléseket nyújt, ahol egyébként jóga, gőzfürdő, szauna, jakuzzi, masszázs szolgálatások is találhatók. Mindenképpen megéri itt is pár órát önfeledten eltölteni.

Kapcsolódó cikkek

I hotel - gamer szálloda, gamer hotel - Tajvan

Gamer szálloda - egy különleges tajvani hotelt mutatunk be

Az I hotel nevű szálloda, amely Tajvan városában épült fel, nem éppen a pihenni és kikapcsolódni vágyóknak épült.

Four Seasons Firenze - a világ egyik legjobb Four Seasons hotelje

Four Seasons Firenze

Firenzében akár a világ egyik legjobb hoteljében is megszállhatsz.

Luxushotel Manchesterben

Manchesteri luxushotel, ahol a sztárok laknak

A City Suites Hotel egy Manchesterben található luxushotel, ahol nem csak megszállhatunk, akár élhetünk is.