Six Senses Ninh Van Bay***** - Buddha nyomában

A cím talán egy kicsit túlzás, de a Six Senses Ninh Van Bay-ben**** eltöltött idő után az utazó testileg és szellemileg is felfrissülve térhet vissza a dolgos hétköznapokba.
Six Senses Ninh Van Bay - Vietnám - ajánlott hotel, szálloda, luxushotel

Mielőtt a Six Senses Ninh Van Bay-ben***** igénybe vehető szolgáltatásokra rátérnénk, előtte a környékről pár mondatban. Az ötcsillagos, nyugodtságot hozó vietnámi hotel a 280 ezer lakosú Nha Trang mellett található. A város Vietnám déli részén fekszik, Ho Shi Minh várostól (Saigon) 440 kilométerre. Az északon elhelyezkedő fővárostól (Hanoi) pedig elég komoly távolságra (1300 km).

A Six Senses Ninh Van Bay ***** a Dél-kínai-tenger partján található, ezért egész évben 25-26 fokos tengervíz várja a látogatókat. A cím nem véletlen, ugyanis ez a szálloda a wellness-re, annak is arra a változatára voksolt, amelyet helyi specialitásokkal fűszereznek. Valamennyire a témához tartozik, hogy a közeli Nha Trang városában Buddha szobrokkal is erősítik a buddhizmust, kettő igazán kimagaslik közülük: a 24 és a 44 méteres...

Visszatérve a Six Senses Ninh Van Bay-be *****, ahol teljes körű a wellness szolgáltatás, amihez sokat hozzá tesz a szállás nyugodtsága. Szerencsére nem a felénk megszokott, sok emeletes, csillogó üvegpalotát húztak fel a tenger partján, hanem esztétikus, öt csillagos, kisebb villákban történik a pihenés.

A villákban ingyenes wifi segíti a kapcsolat tartást az otthon maradottakkal, a lapos tévé a számtalan műholdas csatornával pedig visszavezet a való világba. A rendkívül erős wellness vonal a fő vonzereje a Six Senses Ninh Van Bay-nek *****.

Kezdésnek ott a jógapavilon, amely terjedelmes és optimális környezetet biztosít a gyakorlatok végzésére. A fitnesz teremben a testet lehet erősíteni. A megszokott masszázsok kiegészülnek a helyi specialitásokkal, így gyakorlatilag mindenki megtalálja azt, amire szüksége van. A masszázsoknál megcélozhatnak egész sok területet: a teljes testet, de a talp, a nyak és az arc is célkeresztbe kerülhet.

Ezért a vietnámi nyaralást követően, teljesen megújulva térhet haza a vendég.

Ezt követhetik a helyi specialitások, amelyek között megtalálható a méregtelenítés. Ennek az a fajtája, amelyet a személyre szabnak, és közben bevetik a helyi szakemberek minden tudását. Plusz helyi gyógynövényeket és anyagokat is használnak. A wellness területén a csúcsot az oxigén terápia jelenti. A környezet is nagyban hozzájárul a jobb, tesi és lelki állapothoz, erre ”bizonyítékot” a képek jelentik.

További vietnámi szállásokat itt talál.

Benedek Attila

Kapcsolódó cikkek

Zakynthos, Görögország

4 ok, amiért Zakynthos-on kellene nyaralnod

Zakynthos lélegzetelállító strandokkal csábít, izgalmas tevékenységeken is részt vehetsz, és fantsztikus ételeket kóstolhatsz meg.

Boutique Hotel Astoria - Kotor - szállás, látnivalók

Boutique Hotel Astoria - Kotor

A történelem, gasztronómia és építészet iránt érdeklődők kifejezetten élvezni fogják a Hotel Astoria által létrehozott légkört.

Nefeli Hotel, Lipsi - szállás, látnivalók - görögországi nyaralás

Nefeli Hotel - Lipsi

Lipsi szigetén minden a pihenés körül forog.