Öt különleges hely Dánián belül

Különleges dániai hotelek.
Dániai szállások, különleges hotelek


Természetesen rengeteg fantasztikus hotel van Dánián belül, azonban mit szólnál, ha a következő dániai utazásod során egy különleges helyen szállnál meg? Tölts el egy éjjelt egy titokzatos börtön hotelben, vagy esetleg egy hatalmas sörösdobozban. A lényeg, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodj, miközben utazol. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány olyan nem mindennapi szállás lehetőséget, amit biztosan mindenki szívesen kipróbálna.

Aludj egy hatalmas sörösdobozban

Dánia különleges fesztiválja nem más, mint a minden augusztusban megrendezett Smukfest, ami a sokak által ismert Skanderborgban található.

A fesztivál már az 1979-es évek óta népszerű Dániában, ahol a különleges zenei fellépőkön kívül megtapasztalhatjuk, hogy milyen egy hatalmas sörösdobozban aludni, ami nemcsak, hogy tökéletes méretű két embernek, hanem felszereltségének köszönhetően teljes mértékben biztosít mindent, amit egy szállásnak tudnia kell.

Csodáld egész Koppenhágát egy hajó hotelből

A kikötő szívében található hajó hotelből csodálatos látvány tárul egész Koppenhágára. Az összesen tizenkét szobából álló hotel egy remek alkalom, hogy egy másik szemszögből csodáld meg a dán fővárost.

A világ legkisebb hotel szobája

A Hotel Central néven elhíresült szállás lehetőség a dán főváros Vesterbro nevezetű negyedében található. Ez a világ legkisebb hotel szobája. A szoba egy kávézó fölött található, így biztosan nem kell messzire mennünk a reggeli kávénkért. Fontos, hogy időben lefoglald a szobát, ha itt szeretnél megszállni, egyre nagyobb rá a kereslet.

Ébredj jegesmedvék és farkasok társaságában

A Dánia második legnagyobb városához közeli vadaspark lehetőséget biztosít, hogy különböző típusú sátrakat béreljünk, akár egy különleges, de régi sátrat is, amit az észak-skandináviai sami nép is használt. A hely különlegessége nemcsak az, hogy különböző típusú sátrakban lehet éjszakázni, hanem reggel a farkasok és jegesmedvék hangjára ébredhetünk fel.

Tölts egy éjszakát egy börtön stílusú hotelszobában

A régi stílusú börtönház egy különleges épület Ribe szívében, amely Dánia legrégebbi városa. A régi cellák modern stílusú hotelszobákká lettek alakítva, azonban ettől függetlenül minden szobának meg maradt a különleges, régiesebb stílusú hangulata.

Kempingelj egy igazi mongol jurtában

Körülbelül 20 kilométerre található Dánia legdélebbi pontjától ez a különleges hely, ahol egyedi mongoljurtában tölthetjük az éjszakát. A hely érdekessége, hogy minden sátor a tengerparton található, így bátran kimondhatjuk, hogy ennél természetközelibb és páratlanabb látványra nem nagyon kelhetünk fel máshol.

Dániai szállások itt!

Koppenhágai szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Szöul ötcsillagos szállodája - Ilyen a Four Seasons Szöulban

Egy remek utazási célpont: Szöul ötcsillagos szállodája

Dél-Korea egyik legszebb városa Szöul, ahol egy ötcsillagos szállodában is megszállhatunk, melynek neve Four Seasons Hotel Seoul.

Six Senses Ninh Van Bay - Vietnám - ajánlott hotel, szálloda, luxushotel

Six Senses Ninh Van Bay***** - Buddha nyomában

Ha egy olyan helyre vágysz, ahol egész évben 25-26 fokos tengervízben fürödhetsz, látogass el a Dél-kínai-tenger partjára.

Marsa al Arab - Dubai tovább fejlődik

Marsa al Arab

Dubai egyik újabb fejlesztése, a Marsa al Arab.