Gamer szálloda - egy különleges tajvani hotelt mutatunk be

Itt az egyik legmodernebb és a gamerek számára persze a legérdekesebb szálloda. Tajvan egyik legújabb hotelkülönlegessége garantált szórakozást nyújt napjaink fiatal generációjának.
I hotel - gamer szálloda, gamer hotel - Tajvan

Számos különleges és érdekes hotel létezik a világban, melyekből sokat mi is bemutatunk. A legújabb szálloda, amely nem mindennapi, Tajvan városában épült fel.

Az I hotel nevű szálloda nem kifejezetten a pihenni és kikapcsolódni vágyóknak lett kitalálva. A hotel ugyanis a modern világ gamer generációja számára lehet kiváló választás.

A hotel minden szobájában 2 darab gamer PC (DX Racer gaming székekkel) várja a vendégeket, amiken bármilyen számítógépes játékot ki lehet próbálni.

A szálloda egyedisége, hogy olyan lehetőséget is felkínálnak a gamereknek, melyek nem megszokottak a hotelekben. Az I hotelben nem muszáj megszállni ugyanis, ha valaki játszani szeretne, hiszen óradíj ellenében csak egy játék kedvéért is beléphetünk a modern épületbe.

A számos játékot futtató gépek egyébként belső felszereltség szempontjából is igazán lenyűgöző teljesítményt nyújtanak: i5-7400 Intel CPU, 16GB RAM, GTX 1080 Ti GPU és 32" ASUS ROG kijelző várja a játszani vágyókat.

Természetesen a hotel vendégei bármelyik unalmas percükben lemehetnek a lobbyba, ahol ugyanilyen PC-kből válogathatnak és leülhetnek valamelyik elé játszani egyet.

Egy, a hazájában igen ismert YouTube videós, Joeman már körbejárta a helyet kamerájával, és bemutatja nekünk, hogy milyen is ez a modern hotel a játékkal egybekötve.

A videót ide kattintva lehet megtekinteni.

Kapcsolódó cikkek

Egy történelmi háttérrel rendelkező hotel New York-ban - New York szálloda ajánló

Paper Factory Hotel - New York különleges szállodája

A Paper Factory Hotel, New York-ban található, ahol mindenképpen érdemes megszállni.

Dániai szállások, különleges hotelek

Öt különleges hely Dánián belül

Sok fantasztikus hotel van Dániában, de börtön hotelben, vagy esetleg egy hatalmas sörösdobozban is megszállhatsz.

Six Senses Laamu Resort - Maldív szigetek

Six Senses Laamu Resort - Maldiv-szigetek hotel

A Maldiv-szigeteken lévő hotelnek, a Six Senses Laamu Resortnak saját tengerpartja van, de nem csak itt, hanem a luxus üdülőhelyen is ki tudod majd pihenni.