Gamer szálloda - egy különleges tajvani hotelt mutatunk be

Itt az egyik legmodernebb és a gamerek számára persze a legérdekesebb szálloda. Tajvan egyik legújabb hotelkülönlegessége garantált szórakozást nyújt napjaink fiatal generációjának.
I hotel - gamer szálloda, gamer hotel - Tajvan

Számos különleges és érdekes hotel létezik a világban, melyekből sokat mi is bemutatunk. A legújabb szálloda, amely nem mindennapi, Tajvan városában épült fel.

Az I hotel nevű szálloda nem kifejezetten a pihenni és kikapcsolódni vágyóknak lett kitalálva. A hotel ugyanis a modern világ gamer generációja számára lehet kiváló választás.

A hotel minden szobájában 2 darab gamer PC (DX Racer gaming székekkel) várja a vendégeket, amiken bármilyen számítógépes játékot ki lehet próbálni.

A szálloda egyedisége, hogy olyan lehetőséget is felkínálnak a gamereknek, melyek nem megszokottak a hotelekben. Az I hotelben nem muszáj megszállni ugyanis, ha valaki játszani szeretne, hiszen óradíj ellenében csak egy játék kedvéért is beléphetünk a modern épületbe.

A számos játékot futtató gépek egyébként belső felszereltség szempontjából is igazán lenyűgöző teljesítményt nyújtanak: i5-7400 Intel CPU, 16GB RAM, GTX 1080 Ti GPU és 32" ASUS ROG kijelző várja a játszani vágyókat.

Természetesen a hotel vendégei bármelyik unalmas percükben lemehetnek a lobbyba, ahol ugyanilyen PC-kből válogathatnak és leülhetnek valamelyik elé játszani egyet.

Egy, a hazájában igen ismert YouTube videós, Joeman már körbejárta a helyet kamerájával, és bemutatja nekünk, hogy milyen is ez a modern hotel a játékkal egybekötve.

A videót ide kattintva lehet megtekinteni.

Kapcsolódó cikkek

Facebook City Guide

Új applikáció: Facebook városkalauz

Az új Facebook City Guide applikáció bemutatja a különböző városokról a fontos információkat.

Zakynthos, Görögország

4 ok, amiért Zakynthos-on kellene nyaralnod

Zakynthos lélegzetelállító strandokkal csábít, izgalmas tevékenységeken is részt vehetsz, és fantsztikus ételeket kóstolhatsz meg.

Four Seasons Punta Mita Mexico

Mexikói luxus: ötcsillagos Four Seasons Punta Mita városában

Az ötcsillagos Four Seasons Punta Mita szálloda modern, fából készült dekorációi és garantált kényelme bárkit lenyűgöz.