HORECA megoldások hotelekben és éttermekben

A higiénia igen fontos nemcsak a szemnek, hanem az orrnak és a tapintásnak egyaránt. Fontos, hogy egy hotelben vagy étteremben minden előírásnak megfeleljenek, hogy a vendégeket elégedetten térhessenek haza.
HORECA megoldások hotelekben és éttermekben

Ehhez nyújtanak segítséget a különféle eszközök, textilek, bárokban használható eszközök. Mindegyik esetben fontos a könnyű használat, a felismerhetőség, a tisztíthatóság. Mivel a legtöbb esetben sokat kell fertőtleníteni, így nagyon nem mindegy az adott termék minősége.

Lássuk a HORECA megoldásokat a különféle vendéglátóhelyeken!

HORECA a hotelekben

A hotelekben igen fontos a higiénia és a tisztaság, ennek hiányára ugyanis nemcsak a vendégek allergiásak, hanem az ellenőrök is. Ahhoz viszont, hogy minden rendben menjen, érdemes olyan eszközöket válogatni, amelyek minden előírásnak megfelelnek. Így nem árt könnyen tisztítható, magas hőmérsékleten mosható paplanokat és párnákat választani. Emellé érdemes párna és matrac védőket alkalmazni, amelyek megóvják a drága holmikat.

A színek kapcsán nem véletlen szinte csak a fehér kerül szóba, hiszen ezt a legkönnyebb fertőtleníteni. Így mind a törölközők, mint a köntösök, mind a huzatok, a lepedők, illetve a terítők esetében szinte csak ezzel találkozhatunk. A legtöbb esetben ezeken megtalálhatóak hotel logója, esetleg neve, így mindig felismerhetővé válik.

HORECA a vendéglátásban

Étterembe, kávézóba, illetve bárokba ugyanúgy kaphatóak az előírásoknak megfelelő eszközök, mint a hotelekbe. Legyen szó boros kellékekről, pezsgős kiegészítőkről, esetleg HORECA vendéglátásban használható koktélos szettekről egyaránt. A belső felhasználásra alkalmazható kellékeket a Vacu Vin webáruházából is meg lehet rendelni. Ők csomagolás nélkül, karton dobozokban szállítják őket a megfelelő helyszínre. A 4-6-8-12-esével csomagolva megrendelhető apróságokból bármikor lehet vásárolni, akár logózott változatban is.

Az egyik legpraktikusabb darab a borhűtő, amely valljuk be, a legtöbb étteremben elengedhetetlen kiegészítőnek számít. Amikor a vendég szeretne egy palackot kérni, akkor azt nem fogja azonnal meginni, így nem árt úgy felszolgálni, hogy az ne melegedjen fel idő előtt. Emellett szóba jöhetnek frissentartó vákuumpumpák és vákuumdugók, illetve a pincér dugóhúzók egyaránt. A vendéglátásban tehát számos megoldás közül válogathatunk, ha HORECA termékeket keresünk.

Egyéb HORECA megoldások

Ebbe a kategóriába tartoznak még a munkaruházati cikkek, mint a felsők, a nadrágok, a cipők, a kabátok, egyéb kiegészítők. Ez egységes képet ad a dolgozókról, a vendégek mindig felismerik őket a hotelben vagy az étteremben.

Kapcsolódó cikkek

HORECA megoldások hotelekben és éttermekben

HORECA megoldások hotelekben és éttermekben

A HORECA igen fontos a hazai hotelek és vendéglátóhelyek életében. Ebben a cikkben a legpraktikusabb megoldásokat mutatjuk be.

Hogyan történik a hotelek fürdőszobáinak fertőtlenítése?

Hogyan történik a hotelek fürdőszobáinak fertőtlenítése?

A vizes területekre remekül működnek a szanitertisztítók is, főleg ha foszforsav is van bennük.

Franciaország legnépszerűbb fehérborai

Franciaország legnépszerűbb fehérborai

A világ leghíresebb fehérborai közül néhányat Franciaországban termelnek.