Cristiano Ronaldo szállodája - Pestana CR7 Lisboa

A focista szülővárosában, Funchalban megnyitott szállodája után itt a következő! Lisszabonban is megnyitotta kapuit a luxusra vágyó nyaralók előtt Ronaldo új hotele.
Cristiano Ronaldo lisszaboni szállodája: Pestana CR7 Lisboa

Ronaldo lisszaboni hotele, a CR7 Hotel

A világ minden pontján ismert focista ma már nem csak futballjátékáról híres. Sorra jelennek meg újdonságai a piacon. Hiszen ki ne ismerné a CR7 férfi fehérneműt vagy cipőt?

Manapság viszont ha Ronaldo nevére gondolunk, már fényűző, de kényelmes és kifinomult berendezésű szállodái is eszünkbe juthatnak. Szülővárosában, Funchalban ugyanis már létezik egy CR7 nevet viselő hotel, ami a focista nagy álma volt.

Korábbi nyilatkozata szerint ugyanis nem csak a futballból áll a világ, és a jövőjére is gondolnia kell. Kiskori álma volt egy saját szálloda megnyitása, most pedig már kettő is van. És ha ez még nem lenne elég, további hotelei vannak készülőben New Yorkban és Madridban.

A Pestara CR7 Lisboa egy hagyományos lisszaboni épületben kap helyet a történelmi központban.

A szálloda különlegessége, hogy kifejezetten nagy figyelmet fordítottak arra, hogy bővelkedjen digitális szolgáltatásokban, és high-tech rendszerekben. Így például a luxuslakosztály HD tévével, PlayStation konzollal és hozzá való játékokkal és 3D szemüvegekkel várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat.

Természetesen a hotelben bár és étterem is található, ahol különleges koktélokat és többek között ízletes portugál különlegességeket is felszolgálnak.

A szobák modern berendezései mind illenek a híres focistához, aki maga is részt vett a hotel megnyitóján.

A híresség rajongói számára igazi paradicsom lehet a szálloda, de természetesen azok is luxuskörülmények között tölthetik vakációjukat, akik nem a futballsztár miatt döntöttek a CR7 hotel mellett.Itt foglalható

Kapcsolódó cikkek

Marsa al Arab - Dubai tovább fejlődik

Marsa al Arab

Dubai egyik újabb fejlesztése, a Marsa al Arab.

LX Boutique Hotel**** - Lisszabon

LX Boutique Hotel**** - A boutique hotelek mintaképe

Az LX Boutique Hotel**** szobáinak a berendezése, színvilága, stílusa téged is le fog nyűgözni.

Lotte World Tower - Szöul, Dél-Korea

A Lotte World Tower

A Lotte World Tower az ötödik legmagasabb felhőkarcoló a világon.