Dubai mesés kincsei

Dubai az egyik legcsalogatóbb nyaralóhely a vakációzók körében. Ha nem tudjuk, melyik hotelt válasszuk, itt egy kis ízelítő!
Dubai hotelek: itt töltsük el a vakációt

Dubai az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb és a legnépesebb városa. Az Arab-félszigeten, a Perzsa-öböl déli partján fekszik, immáron 150 éve.

A város a lenyűgöző és nagyszabású építészeti beruházásaival, valamint a kiemelkedő sporteseményeivel vált ismertté, és az egyik legvonzóbb turistahellyé a világ számára.

További vonzerő, hogy tulajdonképpen az év bármelyik napján megéri ellátogatni Dubajba, hiszen a leghidegebb idő is átlagosan 20-25 °C. Talán mégis a legideálisabb utazási időpontok az őszi, téli, kora tavaszi hónapokban lehetnek, hiszen ekkor még elviselhető az időjárás, ugyanis előfordult már a város történelmében a nyári 47 °C is.

Ha elegáns, kényelmes és luxus szállodába szeretnénk utazni, de mindezt megfizethető áron, akkor a legideálisabb hotel a háromcsillagos Citymax Al Barsha lehet számunkra. Az épület tipikus dubajinak mondható, hiszen többemeletes , innovatív hotelről van szó, a szobák viszont otthonosak és elegánsak egyszerre.

A szállodában található természetesen kültéri medence és bár is. Az árak pedig a reptéri transzfert is tartalmazzák.

További remek választás lehet, ha Dubaiban szeretnénk tölteni a vakációt a négycsillagos Ramada Jumeirah hotel. Ez nem tartozik a tipikus dubaji épületek közé, ettől függetlenül viszont ugyanolyan elegáns, mint hotel-társai.

A szállodában található természetesen egy kültéri medence, mellette felszerelt bár, illetve beltéri étterem, ahol a reggeli étlapján helyi különlegességek mellett gyümölcsök és további egészséges ételek is találhatóak.

A szobák ebben a hotelben is garantáltan a kényelmet és a nyugalmat biztosítják, továbbá a fürdőszobák is igazi luxus hangulatot árasztanak magukból.

Még több dubaji hotel itt!

Utazási iroda, ahol vannak Dubai utak

Kapcsolódó cikkek

Lotte World Tower - Szöul, Dél-Korea

A Lotte World Tower

A Lotte World Tower az ötödik legmagasabb felhőkarcoló a világon.

Dániai szállások, különleges hotelek

Öt különleges hely Dánián belül

Sok fantasztikus hotel van Dániában, de börtön hotelben, vagy esetleg egy hatalmas sörösdobozban is megszállhatsz.

Six Senses Laamu Resort - Maldív szigetek

Six Senses Laamu Resort - Maldiv-szigetek hotel

A Maldiv-szigeteken lévő hotelnek, a Six Senses Laamu Resortnak saját tengerpartja van, de nem csak itt, hanem a luxus üdülőhelyen is ki tudod majd pihenni.