Dubai mesés kincsei

Dubai az egyik legcsalogatóbb nyaralóhely a vakációzók körében. Ha nem tudjuk, melyik hotelt válasszuk, itt egy kis ízelítő!
Dubai hotelek: itt töltsük el a vakációt

Dubai az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb és a legnépesebb városa. Az Arab-félszigeten, a Perzsa-öböl déli partján fekszik, immáron 150 éve.

A város a lenyűgöző és nagyszabású építészeti beruházásaival, valamint a kiemelkedő sporteseményeivel vált ismertté, és az egyik legvonzóbb turistahellyé a világ számára.

További vonzerő, hogy tulajdonképpen az év bármelyik napján megéri ellátogatni Dubajba, hiszen a leghidegebb idő is átlagosan 20-25 °C. Talán mégis a legideálisabb utazási időpontok az őszi, téli, kora tavaszi hónapokban lehetnek, hiszen ekkor még elviselhető az időjárás, ugyanis előfordult már a város történelmében a nyári 47 °C is.

Ha elegáns, kényelmes és luxus szállodába szeretnénk utazni, de mindezt megfizethető áron, akkor a legideálisabb hotel a háromcsillagos Citymax Al Barsha lehet számunkra. Az épület tipikus dubajinak mondható, hiszen többemeletes , innovatív hotelről van szó, a szobák viszont otthonosak és elegánsak egyszerre.

A szállodában található természetesen kültéri medence és bár is. Az árak pedig a reptéri transzfert is tartalmazzák.

További remek választás lehet, ha Dubaiban szeretnénk tölteni a vakációt a négycsillagos Ramada Jumeirah hotel. Ez nem tartozik a tipikus dubaji épületek közé, ettől függetlenül viszont ugyanolyan elegáns, mint hotel-társai.

A szállodában található természetesen egy kültéri medence, mellette felszerelt bár, illetve beltéri étterem, ahol a reggeli étlapján helyi különlegességek mellett gyümölcsök és további egészséges ételek is találhatóak.

A szobák ebben a hotelben is garantáltan a kényelmet és a nyugalmat biztosítják, továbbá a fürdőszobák is igazi luxus hangulatot árasztanak magukból.

További utazási ajánlatok, szállások Dubaiban és környékén itt!

Még több dubaji hotel itt!

Kapcsolódó cikkek

Egy történelmi háttérrel rendelkező hotel New York-ban - New York szálloda ajánló

Paper Factory Hotel - New York különleges szállodája

A Paper Factory Hotel, New York-ban található, ahol mindenképpen érdemes megszállni.

Marsa al Arab - Dubai tovább fejlődik

Marsa al Arab

Dubai egyik újabb fejlesztése, a Marsa al Arab.

Cristiano Ronaldo lisszaboni szállodája: Pestana CR7 Lisboa

Cristiano Ronaldo szállodája - Pestana CR7 Lisboa

Pestara CR7 Lisboa, Cristiano Ronaldo lisszaboni szállodája, amelyet kiskorában álmodott meg.