Masszázsmedencével az igazi pihenésért

Ha van otthon medencéd, nem kell wellness hotelbe menni.
Masszázsmedencével az igazi pihenésért

Mindenkinek ismerős lehet az érzés, amikor hazatérünk egy wellness szállodából. Néhány napig hiányzik az az érzés, ami a hotelben kerített bennünket hatalmába, és ami boldogsághormonokat szabadított fel bennünk. Hiszen kinek nem esik jól egy kellemes masszázs, a szaunában eltöltött idő, vagy a masszázsmedence nyújtotta örömök? Ma már nem lehetetlen, hogy otthon is úgy érezzük magunkat, mintha csak egy szállodában töltenénk az időnket. A masszázsmedence segítségével egy kis wellness oázist is kialakíthatunk magunknak és a családunknak.

Milyen előnyei vannak a masszázsmedencének?

A masszázsmedence számtalan előnnyel bír. Ha idegesen és feszülten érünk haza a munkahelyről, igazi felüdülést nyújthat egy ilyen medence, hiszen remek stresszoldó hatással bír. A stressz, számtalan betegség okozója lehet, de ha sikerült azt valamilyen módon levezetni, akkor csökken ezeknek a betegségeknek az esélye. Egy masszázsmedencében üldögélve érezhetjük, ahogy kellemesen ellazulnak az izmaink, kevésbé leszünk idegesek és minden, stressz okozta fájdalom, például a fejfájás is pillanatok alatt elmúlik. Ha máris azon gondolkodunk, hogy vásárolunk egy ilyen masszázsmedencét, ezt a www.hawaj.hu oldalon is megtehetjük.

A masszázsmedence nem csak a mentális egészséget fokozza, a testi egészségnek is jót tesz. Ha egy-egy megterhelő nap után hazatérünk, hiába vagyunk álmosak, nem biztos, hogy rögtön el tudunk aludni. Elképzelhető, hogy csak forgolódunk az ágyban, de egy szemhunyásnyit sem tudunk aludni. Pedig az éjszakai alvás segít a test regenerálódásában. A medence, masszázsterápiás hatásának köszönhetően, az alvás minősége is javul, így másnap kipihenten indulhatunk munkába.

A vízmelegítővel ellátott masszázsmedence nem csak maximális ellazulást biztosít, de a bőrre is pozitívan hat, hiszen lassítja a bőrben zajló öregedési folyamatokat. A masszázsmedence mindezek mellett csökkenti bizonyos típusú ízületi gyulladások, a hátbántalmak és a kisebb sérülések okozta fájdalmat. A masszázsterápia serkenti a vérkeringést, segít a vérnyomás csökkentésében és még az emésztésre is jó hatással van.

3 érv a masszázsmedence mellett

Otthonunkban könnyedén és egyszerűen kialakíthatunk egy olyan teret, amit akár wellness részlegnek is nevezhetünk. Itt kaphat helyet a felfújható masszázsmedence is, amely könnyedén szállítható és áthelyezhető egyik helyről a másikra. Egy ilyen medence terápiás hatásait élvezhetjük a kertben, a teraszon, az erkélyen, de ha nyaralónk van, még ott is helyet kaphat, hogy maximalizáljuk az élményeinket, akár a téli hónapokban is. A masszázsmedence nagyon gyorsan és könnyedén beüzemelhető. A testi és lelki feltöltődésünket a medencébe épített masszázs fúvókák, a komfortos ülőke és a támla biztosítja.

Kapcsolódó cikkek

Bambara Hotel Premium

Afrika nagykövete - Bambara Hotel Premium

A négycsillagos felsőtárkányi szálloda, a Bambara Hotel, egy erdő mélyén található.

Irány Balatonfüred!

Irány Balatonfüred!

Szállást is ajánlunk hozzá, méghozzá -a füredi árakhoz képest- megfizethetőt.

Párisi Udvar Hotel - ötcsillagos hotel!

Párisi Udvar Hotel

Bemutatásra került a Párisi Udvar Hotel mintaszobája. Most erről számolunk be részletesebben.