Felejthetetlen kikapcsolódás a Hotel Palace Hévízben

Bár elmúlt a nyár, a wellness szolgáltatásokról nem kell lemondanunk. A hévízi négycsillagos Hotel Palace minden évszakban szeretettel várja az üdülni vágyó családokat, párokat egyaránt.
Nyaralás Hévízen - Hotel Palace**** - az egyik legjobb hévízi szálloda

A Zala megyében található Hévíz leginkább a tőzegmedrű gyógytójáról ismert és kedvelt mind a magyar, mind a külföldi turisták szemében. Azt, hogy a tónak jótékony hatása van az emberi szervezetre, már az ókori rómaiak is jegyezték, és szerencsére a mai napig kedvelt üdülő és gyógyulóhely. Hévíz a város fejlődését egyértelműen a turizmusra alapozza, amely sikeresnek is bizonyul.

A hévízi tó mellett épült négycsillagos Hotel Palace**** jó választás lehet, ha ezen a területen szeretnénk nyaralni, vagy akár telelni. A hotel ugyanis télen-nyáron nyitva van a vendégek előtt, és folyamatosan szeretettel fogadja az érkezőket.

A hotelbe lépve kedves, segítőkész személyzet fogadja a vendégeket, akik számos kényeztető szolgáltatásban vehetnek részt a wellness szolgáltatásoktól kezdve a masszázson, szépségklinikán, éttermen és kávézón át egészen a gyógyászati lehetőségekig.

A gyógykúrás szolgáltatás igen egyedi a Hotel Palace****-nál, hiszen

tradicionális hévízi kezelésekben vehetnek részt az itt megjelenő vendégek.

Gyógymasszázs, elektroterápia, iszappakolás... csak néhány kezelés, amelyben részt vehetünk, és amivel testünk-lelkünk képes megújulni.

Hévízi hotelhez méltóan a wellness szolgáltatások is a gyógyulást és egészséget kívánják biztosítani, hiszen a hétköznapokban mindenki vagy mentálisan vagy fizikálisan megterhelő munkákat végez, amelyek időről időre érdemes kipihenni. Éppen ezért a Hotel Palace****-ban lehetőségünk nyílik a regenerálódás vagy az aktív kikapcsolódás elérése érdekében kihasználni a nyakzuhanyos medencét, pezsgőfürdőt, finn szaunát, bio aroma szaunát, gőzkabint, illetve a dézsazuhanyt is.

Természetesen különböző csomagajánlatok közül is válogathatunk, mint például az Indián nyár, a Levendula kényeztetés, vagy a Senior kúracsomag, de ezeken kívül még számos másik szállás csomag is létezik, érdemes böngészni közöttük.

Az Indián nyár a meleg nyári hónapok után lehet tökéletes választás, hiszen mikor máskor tudnánk a legjobban megcsodálni az őszbe forduló Hévíz rejtett kincseit?

Ez a csomag kifejezetten jó választás lehet kisgyermekes családok részére, hiszen tartalmazza a „Csemete erdő” játszóház használatát a kicsiknek.

A levendula jótékony hatásairól számos könyv íródott már, amit a Hotel Palace****-ban is tudnak, éppen ezért hozták létre a Levendula kényeztetésnevű csomagot, melyre megérkezéskor egy levendulás meglepetéscsomag vár minket a szobánkban.

Érdemes tehát valamelyik csomag közül kiválasztanunk a számunkra legszimpatikusabbat, vagy csak egy dátumot kiválasztva szobát foglalnunk, hiszen garantáltan nyugodt, nagyvárosi zajoktól és stressztől mentes kikapcsolódásban lehet itt részünk.

A hotel a Facebook-on is jelen van, ahol számos, a szállodában megfordult vendég ír pozitív tapasztalatairól,

tehát itt is érdemes körbenézni, érdeklődni, és persze a különleges szezonális programokról is találhatunk itt teljeskörű tájékoztatást.

A Hotel Palace**** Hévíz szeretettel várja a kikapcsolódni kívánó vendégeket, mindössze 200 méter távolságra a világ legnagyobb természetes meleg vizű forrástavától, a Hévízi-tótól.

Kapcsolódó cikkek

Ibis Styles Budapest Airport Hotel - budapesti hotel a repülőtéren

Szálloda a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Az Ibis Styles Budapest Airport Hotel a 2. terminál előtt épült fel.

Miami legjobb szállodái - hotel, program, kikapcsolódás

Miami felemelkedése

Miamiban, akár az óceán melletti parton is kipihenheted magad, hiszen a Faena Hotel a beachen fekszik.

Hotel Silverine Lake Resort**** Balatonfüred

Hotel Silverine Lake Resort**** - Balatonfüred közepén

A Hotel Silverine Lake Resort **** az esztendő minden hónapjában remek hely a kikapcsolódásra, hiszen nem csak nyáron fogadnak vendégeket.