Black Rock Hotel London, a whisky hotel

A Black Rock whisky bár, egy díjnyertes bár az Egyesült Királyság fővárosában, Londonban. A pincebár alapítói, Tom Aske és Tristan Stephenson célul tűzték ki, hogy a bárból egy whisky hotelt, ráadásul egy négyemeletes szállodát hoznak létre. A terv között szerepelt még 3 páholy és egy keverőszoba is a vendégek legnagyobb örömére.
Black Rock Hotel London, a whisky hotel

Hogy miért díjnyertes a Black Rock whisky bár? A Class Bar Awards kóstolói összesen három alkalommal is nekik ítélték oda a díjat, így a Black Rock többször is elnyerte az Egyesült Királyság legjobb szakbárjának címét.

A londoni bárokban garantáltan minőségi whiskyt kap az, aki egy ilyen helyre betér. A Black Rock bár nem csak elkötelezett a whisky irányába, számukra nem csak üzleti sikert, szakmai elismerést és stabil vendégkört eredményezett a whisky iránti rajongás és elkötelezettség, de mindez a bővülés lehetőségét is magában hordozta, hiszen a két alapító, hamarosan tematikus hotel megnyitását is tervezi.

Az alagsori bár már kibővült, de a tulajdonosok az alagsor fölötti szinteket is megvásárolták, így már semmi sem akadályozza őket, hogy valóra váltsák az álmukat, azaz a minihotelt, ahol valóban minden csakis a whiskyről fog szólni. Már jelenleg is 250 - féle whiskyt kínálnak a bárba érkező vendégeknek.

A Black Rock 2016-ban nyitotta meg kapuit a vendégek előtt. A bár híre hamar elterjedt a whisky-rajongók körében, hiszen a hely meglehetősen whisky - és koktélközpontú.

A Black Rock Tavern már nyáron megnyitotta kapuit széles whisky választékkal, ötféle csapolt sört, és highball whisky koktélokat is kínál. A belső tereket japán dekoráció díszíti, a mennyezeti panelek bambuszból, míg a bár tölgyfából készült. A falakon pedig Ryan Gajda művész graffiti festményeit csodálhatják meg az ide betérők.

A nyár végén megnyílt a keverőszoba is, ahol a vendégek whiskyt kóstolgathatnak és lehetőségük van, hogy akár saját maguknak is egy remek whiskyt keverjenek.

A szálloda pedig Black Rock Lodgings néven fog üzemelni, ahol a vendégek nem csak kiváló minőségű whiskyt iszogathatnak, de meg is szállhatnak. A hotelben lesznek minimalista szobák és fényűző lakosztály is. Idén szeptembertől már lehet is foglalni. Nem kell azonban elutaznunk, hogy minőségi whiskyt kortyolgassunk, még csak a házból sem kell kilépnünk, hiszen az iDrinks.hu webáruházból is remek whiskyt rendelhetünk, ha elmúltunk 18 évesek.

Londoni szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Six Senses Ninh Van Bay - Vietnám - ajánlott hotel, szálloda, luxushotel

Six Senses Ninh Van Bay***** - Buddha nyomában

Ha egy olyan helyre vágysz, ahol egész évben 25-26 fokos tengervízben fürödhetsz, látogass el a Dél-kínai-tenger partjára.

Szöul ötcsillagos szállodája - Ilyen a Four Seasons Szöulban

Egy remek utazási célpont: Szöul ötcsillagos szállodája

Dél-Korea egyik legszebb városa Szöul, ahol egy ötcsillagos szállodában is megszállhatunk, melynek neve Four Seasons Hotel Seoul.

Dániai szállások, különleges hotelek

Öt különleges hely Dánián belül

Sok fantasztikus hotel van Dániában, de börtön hotelben, vagy esetleg egy hatalmas sörösdobozban is megszállhatsz.