Amszterdam legkülönlegesebb szállodája

Amszterdam egyik legkülönlegesebb szállodája a Hotel Not Hotel, amely szinte már nem is hotel, hanem egy múzeum, mégis lehet benne aludni, enni, kikapcsolódni és élményeket gyűjteni.
Különleges szálloda, múzeum hotel Amszterdamban - Hotel Not Hotel

Az amszterdami különleges hotelben egy szoba nem csak szoba, hanem egy művészeti alkotás is egyben. A legtöbbet a Collaboration-O, illetve az Eindhoven Design Akadémia tervezői alkották.

A Hotel Not Hotel minden része egy kiállítási térhez hasonlít, mégsem érzi magát feszélyezve az ember, hiszen különleges és érdekes berendezés között élheti át vakációja napjait.

A hotel pont olyan egyedi, mint maga a város, amelyben létre hozták. Amszterdam számos kinccsel rendelkezik, sok színes és érdekes látványosságban bővelkedik, melyeket a Hotel Not Hotel dolgozói természetesen jól ismernek, így tippeket is tudnak adni a városban való séták célpontjaihoz.

A szálloda egyik legismertebb része a Kevin Bacon bár. Ez a bár ugyanis nem csak a hotel vendégeinek van fenntartva, hanem bárki betérhet akár egy reggeli kávéra, vagy teára az utcáról is. A helyiek nagyon kedvelik ezt a bárt, hiszen egy hosszú nap után akár egy ízletes és könnyű vacsorát is elfogyaszthatnak a ’Whitey the White’ nevű teraszon.

Turisták egyik kedvenc helye tehát ez a hotel, ami nem meglepő, hiszen, aki Amszterdamba érkezik, annak pont egy ilyen „amszterdamos” szállásra van szüksége.

Még több amszterdami szállás itt!

Kapcsolódó cikkek

Cristiano Ronaldo lisszaboni szállodája: Pestana CR7 Lisboa

Cristiano Ronaldo szállodája - Pestana CR7 Lisboa

Pestara CR7 Lisboa, Cristiano Ronaldo lisszaboni szállodája, amelyet kiskorában álmodott meg.

Four Seasons Safari Lodge Serengeti - Four Seasons hotel Tanzánia - afrikai luxushotel a Serengeti Nemzeti Parkban

Afrika kincse: Four Seasons Safari Lodge Serengeti

Four Seasons Safari Lodge Serengeti, a világ egyik egyedülálló szállodája.

Zakynthos, Görögország

4 ok, amiért Zakynthos-on kellene nyaralnod

Zakynthos lélegzetelállító strandokkal csábít, izgalmas tevékenységeken is részt vehetsz, és fantsztikus ételeket kóstolhatsz meg.