Amszterdam legkülönlegesebb szállodája

Amszterdam egyik legkülönlegesebb szállodája a Hotel Not Hotel, amely szinte már nem is hotel, hanem egy múzeum, mégis lehet benne aludni, enni, kikapcsolódni és élményeket gyűjteni.
Különleges szálloda, múzeum hotel Amszterdamban - Hotel Not Hotel

Az amszterdami különleges hotelben egy szoba nem csak szoba, hanem egy művészeti alkotás is egyben. A legtöbbet a Collaboration-O, illetve az Eindhoven Design Akadémia tervezői alkották.

A Hotel Not Hotel minden része egy kiállítási térhez hasonlít, mégsem érzi magát feszélyezve az ember, hiszen különleges és érdekes berendezés között élheti át vakációja napjait.

A hotel pont olyan egyedi, mint maga a város, amelyben létre hozták. Amszterdam számos kinccsel rendelkezik, sok színes és érdekes látványosságban bővelkedik, melyeket a Hotel Not Hotel dolgozói természetesen jól ismernek, így tippeket is tudnak adni a városban való séták célpontjaihoz.

A szálloda egyik legismertebb része a Kevin Bacon bár. Ez a bár ugyanis nem csak a hotel vendégeinek van fenntartva, hanem bárki betérhet akár egy reggeli kávéra, vagy teára az utcáról is. A helyiek nagyon kedvelik ezt a bárt, hiszen egy hosszú nap után akár egy ízletes és könnyű vacsorát is elfogyaszthatnak a ’Whitey the White’ nevű teraszon.

Turisták egyik kedvenc helye tehát ez a hotel, ami nem meglepő, hiszen, aki Amszterdamba érkezik, annak pont egy ilyen „amszterdamos” szállásra van szüksége.

Még több amszterdami szállás itt!

Kapcsolódó cikkek

Legjobb strandok Horvátországban, és odajutás: horvátországi autópálya díjak, komp árak, útiköltség kalkulátor

A 7 legcsodálatosabb homokos strand Horvátországban

A horvát tengerpart a világ egyik legszebb partszakasza. Most 7 csodás homokos strandot mutatunk be.

Egy történelmi háttérrel rendelkező hotel New York-ban - New York szálloda ajánló

Paper Factory Hotel - New York különleges szállodája

A Paper Factory Hotel, New York-ban található, ahol mindenképpen érdemes megszállni.

Lotte World Tower - Szöul, Dél-Korea

A Lotte World Tower

A Lotte World Tower az ötödik legmagasabb felhőkarcoló a világon.