Amszterdam legkülönlegesebb szállodája

Amszterdam egyik legkülönlegesebb szállodája a Hotel Not Hotel, amely szinte már nem is hotel, hanem egy múzeum, mégis lehet benne aludni, enni, kikapcsolódni és élményeket gyűjteni.
Különleges szálloda, múzeum hotel Amszterdamban - Hotel Not Hotel

Az amszterdami különleges hotelben egy szoba nem csak szoba, hanem egy művészeti alkotás is egyben. A legtöbbet a Collaboration-O, illetve az Eindhoven Design Akadémia tervezői alkották.

A Hotel Not Hotel minden része egy kiállítási térhez hasonlít, mégsem érzi magát feszélyezve az ember, hiszen különleges és érdekes berendezés között élheti át vakációja napjait.

A hotel pont olyan egyedi, mint maga a város, amelyben létre hozták. Amszterdam számos kinccsel rendelkezik, sok színes és érdekes látványosságban bővelkedik, melyeket a Hotel Not Hotel dolgozói természetesen jól ismernek, így tippeket is tudnak adni a városban való séták célpontjaihoz.

A szálloda egyik legismertebb része a Kevin Bacon bár. Ez a bár ugyanis nem csak a hotel vendégeinek van fenntartva, hanem bárki betérhet akár egy reggeli kávéra, vagy teára az utcáról is. A helyiek nagyon kedvelik ezt a bárt, hiszen egy hosszú nap után akár egy ízletes és könnyű vacsorát is elfogyaszthatnak a ’Whitey the White’ nevű teraszon.

Turisták egyik kedvenc helye tehát ez a hotel, ami nem meglepő, hiszen, aki Amszterdamba érkezik, annak pont egy ilyen „amszterdamos” szállásra van szüksége.

Még több amszterdami szállás itt!

Kapcsolódó cikkek

LX Boutique Hotel**** - Lisszabon

LX Boutique Hotel**** - A boutique hotelek mintaképe

Az LX Boutique Hotel**** szobáinak a berendezése, színvilága, stílusa téged is le fog nyűgözni.

Dániai szállások, különleges hotelek

Öt különleges hely Dánián belül

Sok fantasztikus hotel van Dániában, de börtön hotelben, vagy esetleg egy hatalmas sörösdobozban is megszállhatsz.

Szöul ötcsillagos szállodája - Ilyen a Four Seasons Szöulban

Egy remek utazási célpont: Szöul ötcsillagos szállodája

Dél-Korea egyik legszebb városa Szöul, ahol egy ötcsillagos szállodában is megszállhatunk, melynek neve Four Seasons Hotel Seoul.