Amszterdam legkülönlegesebb szállodája

Amszterdam egyik legkülönlegesebb szállodája a Hotel Not Hotel, amely szinte már nem is hotel, hanem egy múzeum, mégis lehet benne aludni, enni, kikapcsolódni és élményeket gyűjteni.
Különleges szálloda, múzeum hotel Amszterdamban - Hotel Not Hotel

Az amszterdami különleges hotelben egy szoba nem csak szoba, hanem egy művészeti alkotás is egyben. A legtöbbet a Collaboration-O, illetve az Eindhoven Design Akadémia tervezői alkották.

A Hotel Not Hotel minden része egy kiállítási térhez hasonlít, mégsem érzi magát feszélyezve az ember, hiszen különleges és érdekes berendezés között élheti át vakációja napjait.

A hotel pont olyan egyedi, mint maga a város, amelyben létre hozták. Amszterdam számos kinccsel rendelkezik, sok színes és érdekes látványosságban bővelkedik, melyeket a Hotel Not Hotel dolgozói természetesen jól ismernek, így tippeket is tudnak adni a városban való séták célpontjaihoz.

A szálloda egyik legismertebb része a Kevin Bacon bár. Ez a bár ugyanis nem csak a hotel vendégeinek van fenntartva, hanem bárki betérhet akár egy reggeli kávéra, vagy teára az utcáról is. A helyiek nagyon kedvelik ezt a bárt, hiszen egy hosszú nap után akár egy ízletes és könnyű vacsorát is elfogyaszthatnak a ’Whitey the White’ nevű teraszon.

Turisták egyik kedvenc helye tehát ez a hotel, ami nem meglepő, hiszen, aki Amszterdamba érkezik, annak pont egy ilyen „amszterdamos” szállásra van szüksége.

Még több amszterdami szállás itt!

Kapcsolódó cikkek

Sarti - látnivalók, szállás, hotel, nyaralás

Görögország gyöngyszeme, Sarti

Sarti, a görög kisváros tökéletes választás lehet, ha családdal, barátokkal, házastárssal tervezed a nyaralást.

Ötcsillagos élmény a Huvahendhoo-szigeten

Ötcsillagos élmény a Huvahendhoo-szigeten

A Huvahendhoo-szigeten található Lily Beach Resort and Spa hotel 5 csillagos, all inclusive ellátást biztosító luxusvillái maximális kényelmet nyújtanak.

Conrad Koh Samui - Thaiföld - szálloda, hotel ajánló - thaiföldi nyaralás, thaiföldi utazás

Conrad Koh Samui - Thaiföld

A Conrad Koh Samui Resort and Spa lélegzetelállító kilátást biztosít a homokos tengerpartra, a kristálytiszta vízre.