Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa**** superior

Konferenciák és esküvők helyszíne is lehet.
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa**** superior

Wellness hotelben konferenciát és esküvőt tartani nem ördögtől való dolog. Az egyik legjobb kombinációja például a munka és a pihenés összekötésének.

Ha az üzleti vonalat nézzük, ezen a téren is igen erős a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa**** superior. Kezdésnek ott a négyszáz négyzetméteres, nagy sebességű wifivel és légkondicionálással ellátott bálterem. Aminek a belmagassága hat méter, a terem egyébként kiváló akusztikai adottságokkal rendelkezik.
A tágas előtérben elfér több autó, ezért ilyen típusú bemutatók is helyet kaphatnak a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ****superiorban.

A rendezvények résztvevőit nagyban segítik azok az apróságok, amelyeket mobiltelefon töltők és az okos kiegészítők jelentik. A konferenciázást nem csak a hely kiváló adottságai, hanem a rendezvények szervezésével foglakozó, összeszokott szervező csapat is segíti.

A háromszáz főt befogadó bálterem előtti részből nyílik a gyönyörű zöld terület, amely sokat jelent a több órás fejtágítókat követően. A méreteket mutatja, hogy a parkolóban 250 autónak alakítottak ki helyet.

A konferenciákat természetesen minden területről megtámogatják, ilyen a konyha, amely falatkákkal és ha kell, teljes kiszolgálással áll a rendezvények szolgálatába. Amelyek között nem csak több napos konferenciák találhatók, hanem egy és fél napos rendezvények, de szívesen helyet adnak esküvőknek, családi rendezvényeknek is.

Az üzleti vonalra, az üzleti ügyfelekre természetesen nem csak a fenti módon készül fel a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ****superior. A teljes kiszolgálás nem csak szobákat, az éttermet és a bárokat jelenti. Hanem azt, hogy létrehoztak egy üzleti sarkot, magyarul Business Centert. Itt elvégezhető minden irodai munka, tehát lehet iratokat, képeket szkennelni, nyomtatni, fénymásolni, faxolni és számítógépen dolgozni.

A csapat építés sem maradhat ki a programból, mivel a környezet olyan, hogy nem csak egy közös vacsorával lehet mulatni az időt a kollégákkal. A Kis-Balaton mellett lévő Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****superiorban sok vizes feladat kivitelezhető. A hotel tapasztalt munkatársai céges összetartások, csapatépítő programok összeállításában is tudnak segíteni.

A hotelben lévő étterem, büfé és a kávéház gondoskodik arról, hogy az étkezéssel ne legyen gond. A kikapcsolódásról a zárt folyóson át megközelíthető zalakarosi Gyógyfürdő és Aquapark gondoskodik, ahol a fürdési lehetőségek mellett számtalan masszázs, szépség és gyógykezelés is igénybe vehető.

Kapcsolódó cikkek

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa**** superior

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa**** superior

A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa**** superior nem csak a konferenciáknak ad helyett, hanem nagyszerű wellness lehetőségeket is biztosít a vendégei számára.