Párisi Udvar Hotel

Az The Unbound Collection by Hyatt második európai tagja ez a 110 szobás hotel. Klasszikus és letisztult dizájn szerint rendezték be.
Párisi Udvar Hotel - ötcsillagos hotel!

Elkészült a Párisi Udvar Hotel mintaszobája

Bemutatták a Párisi Udvar Hotel mintaszobáját. A jövőben a The Unbound Collection by Hyatt második európai tagjaként működő, összesen 110 szobás hotelt klasszikus és letisztult dizájn szerint rendezik be. Ebből ad most ízelítőt az úgynevezett „showroom”, melyben az ötcsillagos eleganciát mór stílusjegyekkel fűszerezték a belsőépítészek.

Hazánk jelenleg egyetlen Hyatt szállodája épül Budapest egyik legikonikusabb épületében. A Mellow Mood Hotels üzemeltetésében működő hotel többek között 110 szobával (ebből 18 lakosztállyal), executive emelettel, összesen 230 fős kapacitással rendelkező konferencia termekkel, spa és wellness részleggel, étteremmel, kávézóval és bárral szolgálja majd a vendégek kényelmét. A vendéglátó egységek és üzletek a Párisi Udvar különleges passzázsában, az épület kupolái alatt kapnak majd helyet.

Az amerikai szállodalánc javaslatokat és előírásokat fogalmaz meg annak érdekében, hogy a hotel minden szempontból megfeleljen a nemzetközi Hyatt sztenderdeknek, mondta el Fazekas Tamás, a Párisi Udvar Hotel szállodaigazgatója: „A Hyatt szabályai rendkívül magas szintűek és sok esetben egészen kis részletekre kiterjednek. A szigorú minőségi követelmények azt a célt szolgálják, hogy az az élmény, amelyben a vendég nap mint nap részesül, konzisztens legyen az egész világon. Természetesen maximálisan odafigyelünk a szobákban felhasznált anyagoktól, a bútorzaton át, a szolgáltató partnerek kiválasztásáig minden komponensre, hisz ezáltal is szeretnénk a legmagasabb színvonalú kiszolgálást biztosítani."

A Hyatt sztenderdek hatalmas hangsúlyt fektetnek a dizájnra, melyet a most elkészült mintaszoba is követ finom eleganciájával és mór stílusjegyeivel. Az egyik legfontosabb előírás a „Bedding Concept”, mely segítségével az alvás legkényelmesebb és pihentetőbb élményét kívánják biztosítani: többek között a szintetikus anyagok használata nem megengedett, valamint csak a legjobb minőségű pehelypárna és paplan alkalmazása lehetséges. Ezen felül a bútorok és burkolatok anyagát is megkötik, így kizárólag gyapjú szőnyeg és márványból készült fürdőszobapult lehet csak a szobákban.

A szolgáltatásokra vonatkozóan további előírás a legfejlettebb Property Management System (PMS) használata, amely olyan kényelmi funkciókat tartalmaz, mint az Online check-in vagy az Express check-out, ami összeköttetésben lesz a Hyatt központi rezervációs rendszerével. A franchise tagsággal mindemellett a Párisi Udvarnak lehetősége lesz a szállodalánc egyéb rendszereit – mint például a törzsvendég és minőségbiztosítási programokat – is használni.

A Párisi Udvar Hotel belsőépítészeti tervezésével a Kroki Stúdiót, az F&B dizájn koncepció kialakítására pedig egy brit céget, a Blue Sky Hospitality Ltd.-t bízták meg, a kivitelezésért pedig a Market Építő Zrt. felel.

A kialakítások és berendezések tervezésével párhuzamosan zajlanak az építkezési munkálatok is, melyről Hermesz János projektmenedzser adott tájékoztatást: „Az elmúlt fél év során olyan súlyos statikai problémák merültek fel, melyeket az épület korábbi dokumentációiból, az épületdiagnosztikai vizsgálatból nem tudtunk meg, és ezek megnövelték a kivitelezésre tervezett időt. Ezáltal a teljes szerkezetépítés február végére fog befejeződni, majd a következő fél évben tervezzük a komplett homlokzat elkészítését, a passzázs kupoláinak restaurálását, az állványzat elbontását, ősszel pedig átadjuk a kész épületet.”

Kapcsolódó cikkek

Prága látnivalói - szállás, hotel, Four Seasons Prague, Four Seasons Prága

A minőségi sörök hazája - Prága

Ittál már minőségi, prágai sört? Prágában ezt is megteheted, mint ahogyan remek hotelekben is megszállhatsz.

Top 10 magyar hotel - ha egy jó szállásra vágysz

Magyarország top hotelei

A Tripadvisor értékelései alapján elkészített top 10-es listát olvashatod Magyarország legjobb szállodáiról.