Biztonsági oldaltáska, hátizsák, amit nem tudnak a zsebtolvajok kirabolni

2 termék a Tchibo webáruházból, melyre minden utazónak szüksége van.
Biztonsági oldaltáska, lopásgátló hátizsák


A fémmel erősített pántokkal rendelkező táskák választékában található a biztonsági oldaltáska, amelynek erősített pántja szintén állítható hosszúságú, külső anyaga pedig ugyanaz a strapabíró, kékes/lilás, virgámintás anyag, amelyből a hátizsák és a shopper táska is készült. Hátulján egy kisebb cipzáras rekeszt találunk, szintén cipzáras főrekesze pedig két további rekeszre van osztva, emellett egy cipzáras zseb is található benne, hogy mindig könnyen megtaláljunk benne mindent!

A szürke színben kapható lopásgátló hátizsák esetén nem fémmel erősített pántok, hanem a rejtett főcipzárak adják a védelmet, amelyek a táska hátrészén találhatók, így különösen nehezen hozzáférhetők, miközben rajtunk van a táska, melynek párnázott, állítható pántjai kényelmesek lesznek egész napos városnézés során is. A modern megjelenésű, víztaszító anyagból készült táska belső felosztása is praktikus, többek között egy párnázott laptoptartó rekesz is található benne, amelyben akár 15”-ös laptopot is kényelmesen tárolhatunk. Egy másik, biztonsági hátizsákot pedig itt találsz.

A teljes heti, utazás témájú kínálatban még egy sor olyan kisebb és nagyobb táska és kiegészítő közül választhatunk, amelyekkel felkészültebben és biztonságosabban vághatunk neki az nyaralásnak, épp ezért nézzük át alaposan az összes lehetőséget, nehogy megfeledkezzünk valamiről!

A Tchibo bőrönd kínálata pedig itt található! Bőröndmérő bőröndpánt pedig itt!

Kapcsolódó cikkek

Four Seasons Firenze - a világ egyik legjobb Four Seasons hotelje

Four Seasons Firenze

Firenzében akár a világ egyik legjobb hoteljében is megszállhatsz.

Firenze, a romantikus város

Firenze, a romantikus város

Egyszer mindenkinek el kell utaznia Firenzébe, legfőképpen a szerelmeseknek.

Ronaldo szállodája - Pestana CR7 Funchal

Cristiano Ronaldo szállodája - Pestana CR7 Funchal

Cristiano Ronaldo a hotel bizniszben is szerencsét próbál.